Kolay üzüm keki tarifini denemek istiyorum ama bazı noktaları merak ediyorum. Özellikle yumurta ve şekerin çırpılması sırasında dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Ayrıca, üzüm eklerken nasıl bir yöntem izlemeliyim ki kekin her yerinde eşit şekilde dağılsın? Bir de pişirme süresinin kekin kalınlığına göre değişip değişmeyeceğini öğrenmek isterim. Teşekkürler!
Kolay üzüm keki tarifini denemek istiyorum ama bazı noktaları merak ediyorum. Özellikle yumurta ve şekerin çırpılması sırasında dikkat etmem gereken özel bir şey var mı? Ayrıca, üzüm eklerken nasıl bir yöntem izlemeliyim ki kekin her yerinde eşit şekilde dağılsın? Bir de pişirme süresinin kekin kalınlığına göre değişip değişmeyeceğini öğrenmek isterim. Teşekkürler!
Cevap yaz