Kayısısı ve üzümü bir araya getiren bu hoşaftan bahsedilmiş, gerçekten de yaz aylarında serinletici bir tatlı olarak tercih edilebilecek harika bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle malzemelerin hazırlanışı ve yapım aşamaları oldukça basit. Kuru kayısı ve üzümün suda bekletilmesi, onların daha yumuşak olmasını sağlıyor. Sizce bu hoşafta tarçın kullanmak, lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, ceviz eklemeyi düşünür müsünüz, yoksa sade mi tercih edersiniz?
Kayısısı ve üzümü bir araya getiren bu hoşaftan bahsedilmiş, gerçekten de yaz aylarında serinletici bir tatlı olarak tercih edilebilecek harika bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle malzemelerin hazırlanışı ve yapım aşamaları oldukça basit. Kuru kayısı ve üzümün suda bekletilmesi, onların daha yumuşak olmasını sağlıyor. Sizce bu hoşafta tarçın kullanmak, lezzeti nasıl etkiliyor? Ayrıca, ceviz eklemeyi düşünür müsünüz, yoksa sade mi tercih edersiniz?
Cevap yaz