Kuru üzümlü bulgur pilavı tarifini gördükten sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle tatlı ve tuzlu lezzetlerin bir araya geldiği bu tarif, aile sofralarına çok yakışacak gibi görünüyor. Soğanın pembeleşmesi ve kuru üzümlerin yumuşaması aşamaları beni cezbetti. Ayrıca, pilavın demlenme süresi sonunda nasıl bir lezzet kazanacağını merak ediyorum. Yanında yoğurt ve salata ile servis edilince daha da lezzetli olacağı yazıyor, bu da harika bir fikir! Sizce ceviz veya fıstık eklemek pilavın tadını nasıl etkiler?
Kuru üzümlü bulgur pilavı tarifini gördükten sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle tatlı ve tuzlu lezzetlerin bir araya geldiği bu tarif, aile sofralarına çok yakışacak gibi görünüyor. Soğanın pembeleşmesi ve kuru üzümlerin yumuşaması aşamaları beni cezbetti. Ayrıca, pilavın demlenme süresi sonunda nasıl bir lezzet kazanacağını merak ediyorum. Yanında yoğurt ve salata ile servis edilince daha da lezzetli olacağı yazıyor, bu da harika bir fikir! Sizce ceviz veya fıstık eklemek pilavın tadını nasıl etkiler?
Cevap yaz