Kuru üzümlü sade kek tarifini okuduktan sonra bu lezzetli tarifi denemek için can atıyorum. Özellikle kuru üzümlerin sıcak su ile ıslatılması, kekin daha yumuşak olmasını sağlıyormuş, bu gerçekten harika bir ipucu! Yumurtaların rengi açılana kadar çırpılması gerektiği de önemli bir detay. Pişirme süresinin de 30-35 dakika olması, pratik bir tarif arayanlar için oldukça cazip. Peki, bu tarife eklemek istediğiniz farklı malzemeler var mı? Örneğin ceviz veya fındık eklemeyi düşünüyor musunuz?
Kuru üzümlü sade kek tarifini okuduktan sonra bu lezzetli tarifi denemek için can atıyorum. Özellikle kuru üzümlerin sıcak su ile ıslatılması, kekin daha yumuşak olmasını sağlıyormuş, bu gerçekten harika bir ipucu! Yumurtaların rengi açılana kadar çırpılması gerektiği de önemli bir detay. Pişirme süresinin de 30-35 dakika olması, pratik bir tarif arayanlar için oldukça cazip. Peki, bu tarife eklemek istediğiniz farklı malzemeler var mı? Örneğin ceviz veya fındık eklemeyi düşünüyor musunuz?
Cevap yaz