Üzümlü kekin tarifini okuduktan sonra, sizce de gerçekten çok pratik ve lezzetli bir tatlı gibi görünüyor mu? Özellikle çay saatlerinde sunulabilecek harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Kuru üzüm yerine taze üzüm kullanmanın kekin tadını nasıl etkileyebileceği konusunda bir deneme yapmayı planlıyor musunuz? Ayrıca, yoğurt yerine labne peyniri kullanmanın kekin nemini artıracağını okumak oldukça ilginçti; bu değişiklikle daha zengin bir tat elde edebiliriz gibi geliyor. Sizce bu tarifte ceviz veya fındık eklemek de iyi bir fikir mi?
Üzümlü kekin tarifini okuduktan sonra, sizce de gerçekten çok pratik ve lezzetli bir tatlı gibi görünüyor mu? Özellikle çay saatlerinde sunulabilecek harika bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Kuru üzüm yerine taze üzüm kullanmanın kekin tadını nasıl etkileyebileceği konusunda bir deneme yapmayı planlıyor musunuz? Ayrıca, yoğurt yerine labne peyniri kullanmanın kekin nemini artıracağını okumak oldukça ilginçti; bu değişiklikle daha zengin bir tat elde edebiliriz gibi geliyor. Sizce bu tarifte ceviz veya fındık eklemek de iyi bir fikir mi?
Cevap yaz